Személyre szabott TERÁPIA - Zakor Ágnes - Hajgyógyász

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatások
A célzott kezelés

A személyre szabott diagnózis és terápia egy új megközelítése  a hajhullás kezelésének,mert  ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma fokozott hajhullás.  

Természetgyógyászként tudom, hogy a HOLISZTIKUS szemléletet alapul véve tudok sikeres dignosztikát és  terápiát alkalmazni a hozzám fordulóknak. A holisztikus gyógyítás alapvető jellemzője, hogy nem feltétlenül a fizikai egészségre fókuszál. Mindazonáltal gyakran éppen a fizikai kellemetlenségek azok - fájdalom, bőrtünetek-,  melyek arra ösztönzik a beteget, hogy a holisztikus gyógyítást válasszák.
A holisztikus szemlélet szerint a fizikai betegségek egy nagyobb egyensúlyhiány tünetei, melynek vagy van, vagy nincs kiváltó fizikai gyökere. A holisztikus gyógyításban ez azt jelenti, hogy a páciens testi – lelki – energetikai egyensúlya  is vizsgálatra kerül, és nem csak a fizikai aspektusok, ahol a betegségek a leggyakrabban manifesztálódnak.
Holisztikus szakemberként a javasolt személyre szabott  terápiás terv integrálja a  természetgyógyászati tudományágak, életmódra  és táplálkozásra vonatkozó  tanácsait az optimális egyensúlyi helyzet visszaállításához.
Komplex vizsgálat : 7 500 Ft
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz